2024.06.13.
MÁR CSAK 3 nap!!!! KARTHAGO 45 nagykoncert a Margitszigeten!!!
2024.03.30.
MÁR LÁTHATÓ A KONCERTMENÜBEN A "KARTHAGO 45 ÉV" c. ORSZÁGOS TURNÉ első, - MÁJUS-JÚNIUSI - ÁLLOMÁSAI!!!
2023.09.04.

 Négyezer rajongó volt szombat este Kaposváron a KARTHAGO koncerten!! Óriási koncert volt, fergeteges hangulat és a dübörgő, minőségi rockzene!!! Nézd meg alább a panorámaképet és kattints rá,...

Rajongói levelek

Tájékoztatunk, hogy az oldal moderált, a KARTHAGO zenekar fenntartja a jogot arra, hogy stílusában vagy tartalmában ide nem illő, sértő módon közzétett hozzászólásokat ne publikálja.


Név:
E-mail:
Bejegyzés:
Kérem, írja be a képen látható karaktereket:


« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »
Sziasztok!

Hiába keresem a neten, sehol sem találom hol lehet a 2022 november 19-i koncertre jegyet venni. Segítenétek ebben?
Előre is köszönöm!

A Karthago válaszol:
www.eventim.hu
Sajnos nem találok még elérhető jegyeket és semmilyen reklámot a 2022. november 19.-i BUDAPEST ARÉNA, Máté Péter in Rock c. album élő bemutató show-ról.

A Karthago válaszol:
www.eventim.hu
Találkozunk Nagycenken szeretettel köszöntöm a zenekart
Pár éve jártatok Sopronban Evangélikus templom majd szilvszter Fő tér őrületes bulik voltak a lányommal már alig várjuk hogy újra halljuk a fantasztikus elefántdübörgést nagy tisztelettel ugye eljössz még mi ott leszünk köszönjük hogy vagytok .

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen!
Kedves Karthago zenekar! Gyerekkorom óta a kedvenc dalom tőletek a Keleti éj. Akárhámyszor hallgatom, mindig libabőrös vagyok tőle! :) Hatalmas energiák vannak ebben a dalbam! Azt szeretném megkérdezni, hogy tabulatúra formájában le lehet valahonnét tölteni a gitárkottát, vagy el tudjátok küldeni? Szívesen fizetek is érte!
Nagyon köszönöm előre is az információt és a segítségeteket!
Karesz

A Karthago válaszol:
Szia Karesz! Sajnos ilyen kottánk nekünk nincs, fejből játszunk... :-)
Tisztelt Karthagó !
Arról szertnék érdeklődni , Hogy az év második felében is lesznek koncertek ?
Üdv Nektek !
Árpád

A Karthago válaszol:
Szia Árpád, lesznek, bár az Aréna koncert miatt kevesebb szeptembertől.
Tisztelt Karthago!

Az idei (tavaszi - nyári) koncertmenü mikor lesz látható?

Köszönettel és tisztelettel: Bubu

A Karthago válaszol:
Már látható!
Sziasztok!
Közel negyven éve vagyok azenekar rajongója és mint nagyon sokunknak,így nekem is az egyik legnagyobb kedvencem a Requiem!
Nagyon sokan ismerjük a dal történetét és tudjuk,hogy benneteket is mennyire megrázott anno Dezső halála,azért is íródott a dal!
Tegnap egy Facebook-os megosztásban láttam,hogy elég gusztustalan módon "dolgozták" fel az Orbán család lejáratására.
Nyílván nem mindenki szereti Orbánékat,többek közt én sem,de itt nem is ez a lényeg,hanem az emlékdal meggyalázása!
Nem lehetne ez ellen tenni valamit?
Ez számomra több mint undorító és nagyon kiakadtam miatta!
Üdvözlettel Laci

A Karthago válaszol:
Szia Laci! Mi akkor azonnal felléptünk ellene és le is tiltottuk. De sajnos, - ahogy mondják,- az internet nem felejt. Ha csak egyvalaki elmentette anno, és újra felteszi, nem lehet ellene tenni semmit. Hát... ez sajnos ilyen. Üdv Neked!
Noémi
Sziasztok itt Salgótarjánba a főtéren nagyon jó koncert volt minden zenét halottam amit eddig ki lett adva nekem sok erőt adott a zenétek nekem a legg kedvencem a elefánt dübörgés bátyám halála után nagyon sokat hallgatom mindegyik zenétek nagyon jó nagyon jók vagytok ti zenétek a leggjobb

A Karthago válaszol:
Noémi, köszönjük szépen!
Kedves Karthago Zenekar!
Elsősorban szeretnék köszönetet mondani a munkásságotokért! Öcsémmel kiskorunk óta hallgatjuk a dalaitokat!
A kis öcsém idén érettségizik, és a családi ballagási ünnepségére meglepetésből olyan dalokkal készülök, amiket nagyon szeret. Ezek közül egyik a Hitvallás című zeneszámotok, azonban sehol sem találok gitár akkordokat vagy kottát. Hozzátok fordulok segítségért, hátha eljut hozzátok a levelem. Ha nem kérek lehetetlent. :)
Köszönettel és szeretettel,
Zsani
Gratulálok a díjhoz!
További sikereket!
Rádió riportot 2x is meghallgattam Sz. Ferenccel és zenész társával.
Gratulálok Ferencnek születésnapjára!
Vele Mfüreden is találkoztam egy túrám végén.
Barátságos vezetésére örömmel gondolok.
(Sajnos nem kapcsoltam, hogy kivel beszélgetek ott.)
Sajnálom rég nézte a Messenger oldalát...
(Riportban is elhangzott kevésbé kezeli..
Talán megpróbálja a lehetetlent kis segítséggel..)
Mielőbbi szabad sikeres koncerteket és felvételeket kíván
Migály Béla
Ui. Péter Pál utca hangulatos hely...
Sziasztok!
Fiatal rajongótok vagyok, imádom az első lemezetek elejétől végéig!
Az lenne a kérdésem hogy léteznek-e még más dalok az Ős-Karthagós időszakból, én csak három számról tudok a Fehér Lajos és Losó Lászlós időszakból: Messze még az éj (ez nincs is hivatolosan kiadva ha jól tudom), Csak egy szót akarok, A fények, a hangok, az árnyak.

A Karthago válaszol:
Szia Robi! Hát, nagyjából ennyi,ami fennmaradt abból a korszakból... sajnos.
Sziasztok. Kérdésem lenne. Voltataok ti Sepsiszentgyörgyön koncertezni Szent György napok alkalmából bármikor is?

A Karthago válaszol:
Sajnos, még nem... talán majd egyszer.
Kedves Karthago zenekar!
Édesapámat szeretném meglepni karácsonyra a Jubileumi nagykoncertről készült dupla DVD, és egyben Dupla CD csomaggal. Az esetleg a kérésem, és egyben kérdésem, az megoldható, hogy dedikált legyen?
Választ köszönöm.
Nehari,de nekem az a véleményem,hogy pont most kéne a Pannon rádió,amíg nem késő,mert jónnek a férgek,és ez nem politika,de ilyen emberekre van most szükség mint te,üdv.e
Mészáros szilvi
Karthagó zenekartól
Apáink földjén,és a Reckviem c.dalát ismerem csak
Szigeti Ferinek Varga Mikinek a rendezője volt ha jól emlékszem
Én Székesfehérváron lakom és nem tudok semmit a rockzenészekről lehetne a Szigeti Feri legyen az informátorom
Sziasztok!

A Negrában tartott koncert nagyon jó volt. Ott mondtátok hogy 28-án lenne egy hajós koncert. Érdeklődnék hogy hol és mikortol lehet jegyet rendelni vagy venni rá. A választ előre is köszönöm sok sikert és erőt a további munkáhozz.
Rock, sőr, és persz gumilaszti!!! Üdv: Feri
Vass Ildikó
Kedves Karthago zenekar! Örömmel hozzájárulok, hogy közzétegyétek a lemez-véleményemet a Facebook oldalaitokon! Nagy rajongással és sok szeretettel: Ildikó

A Karthago válaszol:
Köszönjük szépen Ildikó!
Tegnap megvettem és még az éjjel full izgatottan megnéztem a Karthago Jubileumi Nagykoncert most megjelent DVD-jét. Gyerekkorom óta elkötelezett, sőt állítom zeneértő és fogyasztó rockrajongóként, ráadásul NŐként, lenyűgözött ez a csoda. Világszínvonalú! Fenomenális! Három óra tömény, megunhatatlan, nagyon egyedi zene és show, mellé hatalmas látvány, úgyhogy állítom, hogy ilyen sokrétű, színes, színvonalasan zenélő, emellett szórakoztató zenekar nincs több Európa közepén, de még távolabb sem. Ők egy valódi hús-vér rockbanda a legjavából, de ugyanakkor egyetlen pillanatig sem válik unalmassá. Nagyon-nagyon jó zenék, mesterien megcsinált hangszerelések, kimagaslóan teljesítő zenészek, bővérű dallamok virtuóz vokálozás, irgalmatlanul odamondogató okos szövegek, és emellett roppant kőkemény rock. Gyönyörű, exkluzív a borító, 4 db. korong, az egész tényleg egy igazi kincs! A XX és a XXI századi Karthago munkásságának méltó összefoglalója.
Mivel fülhallgatóval hallgattam jó hangosan, így pontosan azt a frenetikus élményt kaptam, amit élőben láttam-hallottam ott az Arénában tavaly. Sőt. Nem reklám ez, de aki ott volt azért, aki nem tudott eljutni, az meg azért nézze meg, mert ezt a csodát látni kell, hallani kell. Látni kell Gidófalvy Attilát, Magyarország legkülönlegesebb, virtuóz zongoristáját, Kiss Zoltán Zéró precíz dübörgő basszusát, Kocsándi Miki sodróan lendületes dobolását, Szigeti Feri tökéletesen egyedi, stílusos, kőkemény gitározását és nem utolsósorban Takáts Tomi lenyűgözően sodró, magával ragadó éneklését, előadását, ahogyan viszi a showt. És ahogy együtt énekelnek, az meg döbbenet! Ők öten valószínűleg valami felsőbb erőnek köszönhetik az összeállásukat, mert olyannyira együtt vannak, annyira együtt élik meg a zenéjüket, annyira lazán, de komolyan, ugyanakkor jókedvűen, látszólag könnyeden, de mégis precízen nyomják a legeslegjobb rockzenét, hogy az párját ritkítja! Legyen is így örökké! Köszönöm ismét az élményt és hajrá Karthago!


A Karthago válaszol:
Kedves Ildikó! Csodás levelet kanyarítottál, megható számunkra nagyon! Tényleg, - ahogy írod, - nő létedre ilyen szép, szakmailag is színvonalas kritikát, avagy bejegyzést írni, nem kis dolog! Látszik, hogy valóban gyerekkorod óta szereted a jó rockzenét! Ráadásul ezek szerint értesz is hozzá. Nagyon szépen köszönjük a szép levelet, egyúttal megkérdeznénk, közzétehetjük-e a facebook oldalainkon is? Szeretettel üdvözlünk: a KARTHAGO!
Stiasztok!

Ma megkaptam a Jubileumi nagykoncert cd-dvd kiadványt.
Köszönöm nektek!
További jó egészséget és sok sikert nektek! 🙂
Sziasztok! Kb negyven éve vagyok a rajongótok, emiatt jutottam el erre a kérdésre. Az utóbbi években kb mindenhol koncerteztetek az országban, de valahogy Debrecenbe nem jutattatok el. Tudom volt egy templomi koncert, de kiváncsi lennék, hogy van-e esély a közel jövőben egy igazi rock szeánszra nálunk!

A Karthago válaszol:
Köszönjük leveled. Igen nagyon szeretnénk Debrecenben játszani, valóban régen fordultunk meg Nálatok! Idén, 2020, a vírus miatt valószínűleg már nem, de reméljük jövőre lesz alkalmunk találkozni Debrecenben!!!
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... utolsó »