2015.12.09.

A 2015-ös sikerszéria után, óriási érdeklődés mellett, már szerveződik a 2016-os koncertturné! Sorban alakulnak a nagykoncertek, figyeljétek itt a honlapon a "Koncert-menüt", március közepére kitesszük...

2015.11.26.

Ma este a Vintage TV szervezésében egy televíziós felvétellel összekötött akusztikus koncertet adunk a RockMúzeumban! A hely kicsi, de hangulatos és intim, gyertek mielőbb, mert hamar elfogynak a helyek...

2015.10.18.

....és íme a soproni Evangélikus Templom belülről, a KARTHAGO akusztikus hangpróbáján. A színpadkép és a látvány gyönyörű, a hangzás kicsit zengő, de remekül illeszkedett a hely emelkedett hangulatához...

Koncert szervezés

A KARTHAGO együttes koncertjeit, azok megrendelését, a Karthago Media Kft. -vel lehet intézni, és bonyolítani.

Ez a cég közvetlenül a zenekart képviseli kizárólagosan, menedzseli, és emellett koordinálja, egyezteti az időpontokat, a helyszíneket, a feltételeket, stb.

Természetesen a KARTHAGO MEDIA Kft. együttműködik minden olyan rendezvényszervező irodával, költségvetési szervvel, gazdálkodó egységgel, vagy magánszeméllyel is, aki KARTHAGO koncertet szeretne szervezni bárhol az ország területén, avagy külföldön.

 

FIGYELEM! A KARTHAGO MÁR A 2016-OS ÉV KONCERTJEIT SZERVEZI!

Bár a jövőre 37 esztendős EGYÜTTES NÉPSZERŰSÉGE és KERESETTSÉGE ÉVRŐL ÉVRE JELENTŐSEN NÖVEKSZIK, TOVÁBBRA IS A 2015-ÖS ÉV FELLÉPTIDÍJAIN JÁTSZIK A ZENEKAR.

Ezért javasoljuk, hogy akinek ilyen tervei vannak, az bátran vegye fel a kapcsolatot az irodával, az alábbi címeken és telefonokon, mert a feltételek kialakítása, az időpontok egyeztetése, a technikai szükségletek, az úti- és személyszállítási költségek, plakátok, és minden egyéb fontos tudnivalót praktikus jó előre, időben egyeztetni. Ugyanis több hónapra előre folyik a tervezés az együttes programjait illetően, ezért a sikeres egyeztetés miatt tanácsos mihamarabb kapcsolatba kerülni az irodával.

Fontos tudni: a KARTHAGO nem haknizenekar! Nem vállal 300 tervezett néző/fő alatti koncerteket, sem iskolai bulikat, sem diszkótátikát! Olyan rendezvényekre ideális a KARTHAGO-t meghívni, ahol a rendezők több ezer látogatót szeretnének látni.

Kizárólag nagyobb szabású, komoly, igényes, és természetesen élő koncerteket vállalnak, komoly látvánnyal, hangosítással és világítással, a KARTHAGO több évtizedes legendájához méltó körülmények között. Önálló koncerteken játszanak elsősorban, megyei, városi, vagy falunapokon, szabadtéri színpadokon, sportcsarnokokban, valamint nagyobb színházakban és művelődési házakban. Többszereplős tematikus fesztiválokra, rockfesztiválokra, motoros találkozókra, is szívesen látogat a KARTHAGO.  A koncertek időtartama minimum 90 perc.

 

Rendelhető még  különleges, unplugged-akusztikus koncert, színházakba, művelődési házakba, klubokba, valamivel kisebb költségért.

 

Az együttes tagjai és a management, törekednek arra, hogy ne sokat játsszon az együttes, viszont amit elvállalnak, az tökéletes legyen, azaz a KARTHAGO számára nem a mennyiség, hanem a minőség a fő cél.

Viszont jól látható a "Hírek"-ben, "Fotóalbumban", és az együttes Facebook oldalán, (Karthago együttes) valamint itt alább, hogy az elmúlt években a KARTHAGO minden egyes koncertjére TÖBB EZREN látogattak!!!

A zenekar óriási hitelét éppen a 36 éve változatlanul együtt muzsikáló tagokban, a minden egyes koncerten maximumot nyújtó zenekarban, a kereskedelmi tévés "celebkedést" nem vállaló, a zenélést igazi életcélnak tekintő tagok összetartásában, tisztességében, zenei tudásában és persze az évtizedeken átívelő óriási slágereikben kell keresni.

Törekszünk arra, hogy minden egyes KARTHAGO koncert igazi esemény legyen, egy valóban maradandó élmény, valamennyi koncertlátogatónak!

A valódi rocklegenda így vigyáz a jó hírére.


Kontakt:


KARTHAGO MEDIA Kft.

Szigeti Ferenc, ügyvezető

E-mail: karthago@vivanet.hu
Fax: 06/1/226-0817
Mobil: 06/30-9415648Koncertjeink nagy tömegeket vonzanak.
Látványosak.
Hangulatosak. A közönség együtt él a zenénkkel.
A repertoárunkban minden korosztály megtalálja a kedvenc zenéit, dalait.
Minden eseményen a KARTHAGO a fő attrakció!
Unplugged koncert. Fantasztikus akusztikus élményt ad.
A KARTHAGO tagjai valamennyien ismert személyiségek,de nem "celebek"(!) szakmai rangjuk egyenként is elismert.
A debreceni évvégi szabadtéri koncerten, a zuhogó eső ellenére 25 ezren voltak! Csak a KARTHAGO játszott.
LÁTVÁNY, A SZÍNPADRÓL. A Kossuth tér, Debrecen. 2009 december 30.
Erdély, Marosvásárhely 2013 szeptember. Kb, 20.000 néző jött el...
2014 nyár. Budapest Park nagykoncert, sokezer budapesti rajongó!
Budapest, Bókai kert. Ameddig a szem ellát....2014 augusztus
Bonyhád Főtér, 2014 nyári turné. sosem voltak ennyien ott eddig....
Tatabánya, 2014 augusztus 20. Nem látni a tömeg végét....
KARTHAGO RIDER 2015 Standard koncertre.
KARTHAGO RIDER 1015 Unplugged koncertre
2015, Budapest, Barba Negra Track nagykoncert!
Erdély, Marosvásárhely, jubileumi koncert.
2015 Kalocsa, Paprika Fesztivál.
Balatonboglár, szüreti Fesztivál, 2015 augusztus.


TÁMOGATÓK: