2023.09.04.

 Négyezer rajongó volt szombat este Kaposváron a KARTHAGO koncerten!! Óriási koncert volt, fergeteges hangulat és a dübörgő, minőségi rockzene!!! Nézd meg alább a panorámaképet és kattints rá,...

2023.08.27.

 

 Köszönjük Dunapataj, köszönjük Pirates Family MC. motoros klub találkozójának a meghívást! Csodás, igazi forró nyári este volt, dübörgő motorokkal és őrületes rockzenéval! Motorosoknak...

2023.07.06.

 

 Nincs mese, ismét taroltunk! Pedig csaknem éjjeli buli volt, hiszen 11 órakor kezdtünk, de senki nem mozdult! A lelkes tömeg végigénekelte velünk szinte az egész koncertet, egyszerűen...

Hírek

SIKERES ÉS REMEK ESZTENDŐNK VOLT!!

2019.12.31.

 Csodálatos évünk volt. Minden úgy sikerült, ahogyan szerettük volna. Talán a szerencse hozta, talán az égiek, esetleg a számmisztika, vagy még inkább a rengeteg munka, amit belefektettünk idén is, és az előző években- évtizedekben, de így a negyven éves évfordulónkra valami nagyon beérett.

Februárban megjelent az új albumunk, tíz klassz új dallal és áprilisra aranylemez lett! Április 13.-án átéltünk egy soha nem feledhető, teljes teltházas, csodásan sikeres Aréna- óriáskoncertet! Még a gyermekeink is felléptek a Karthagino formációban!

Elindult az országos nyári turnénk, amely nagyvárosokban, Erdélyben és a Felvidéken is zajlott, közel 50 állomással, végig teltházakkal és tele szabadterekkel, fesztiválokkal, sportpályákkal, főterekkel, amfiteátrumokkal. Utaztunk is rengeteget, - végre kényelmesen,- a Pappastól kapott csudás, új Mercedes Vitóban.

Ősszel két részben leadta az M2 Petőfi TV az Aréna koncertünket, nagy nézettséggel és sikerrel. Ezután tartottunk egy fantasztikus akusztikus koncertet az A38 hajón, amelyet ugyancsak felvett a TV és egy hónap múlva ezt is leadta. Az év során rengeteg riportot adtunk rádióknak, TV-knek, sajtónak, valamint erdélyi és szlovákiai újságoknak is. Elkészült közben az Aréna koncert dupla DVD + CD album is, igazi high quality minőségben, amely január végére fog megjelenni és tartalmazza majd az jubileumi nagykoncert minden percét.

Nagyon sok új barátot és rajongót szereztünk a drága meglévők mellé, három sikeres Facebook oldalunk is működik, plusz a hivatalos honlap, ezeken többezres látogatottság és mozgás van.

Úgy tűnik az egészségünk is rendben, szépen bírtunk mindent szuflával, ha együtt vagyunk mi öten, óriási energiák szabadulnak el, jól érezzük magunkat együtt és a csodás technikai stábunkkal, ha pedig a színpadra szabadulunk, ott kő-kövön nem marad továbbra sem! Dübörgünk ezerrel!

Biztos, hogy sokmindent kihagytam, de nagy vonalakban csaknem biztos, hogy ez volt a KARTHAGO eddigi, egyik legszebb éve!

Ez pedig Nélkületek nem lenne így, ezért köszönjük Nektek a szereteteteket, bizalmatokat, rajongásotokat és minden-minden szépet és jót, amit kaptunk Tőletek! Jövőre, 2020-ban igyekszünk még jobban játszani, még több helyen találkozni Veletek, még több örömöt és felejthetetlen, boldog koncert-pillanatokat szerezni Nektek a zenénkkel!

Ezúton kívánunk mindannyiótoknak sikeres, szeretetteljes és boldog Újesztendőt, szeressétek továbbra is ugyanígy a KARTHAGO-t és a jó rockzenét! BUÉK 2020!!! 

 BOLDOG ÚJ ÉVET NEKTEK IS DRÁGA OLVASÓINK ÉS RAJONGÓINK! A KARTHAGO LEGYEN VELETEK!SIKERES ÉS REMEK ESZTENDŐNK VOLT!!
SIKERES ÉS REMEK ESZTENDŐNK VOLT!!